Image
Top
Navigation

Referenties

Wat anderen zeggen over Illustratiestudio Githa

Henk Ter Wee, directeur Viventehenk

Henk over Githa:
“Githa heeft voor Vivente de illustraties gemaakt bij het strategisch beleid. De illustraties kenmerken zich vooral in de wijze waarop ze de tekst ondersteunen en versterken. Githa heeft daarmee de toon van het beleid treffend vertaald.”

Remke Maris, fotograaf

remkeRemke over Githa:
“Githa heeft het logo voor mijn website ontworpen. We hebben een gesprek gehad waarin ik vertelde hoe ik het ongeveer voor me zag en dat heeft ze omgezet in beeld. Precies zoals ik hoopte dat het zou worden!”
bron: linkedIn

Atty van de Brake, communicatieadviseur

attyAtty over Githa:
“Githa is grappig en maakt geweldige illustraties. Ze heeft haar eigen stijl, wat ik heel knap vind. We hebben o.a. samengewerkt bij producties voor Cibap (mbo) en Stichting Vivente (basisscholen). Haar illustraties geven het verhaal niet zo maar beelden: de uitstraling van het geheel verandert meteen. Haar intensiteit, sprankeling en serieuze aanpak maken samenwerking tot een feestje.”
bron: LinkedIn

Anne-Marie van Vilsteren, eigenaar Tante Puk

annemarieAnne-Marie over Githa:
“Githa Schrijver heeft voor mij een tattoo ontworpen met mijn zoon als inspiratie bron. Na een aantal gesprekken heeft ze een aantal schetjes gemaakt zodat we een ruime keuze hadden in welke tattoo het worden zou. Githa staat open voor inbreng van de klant en dat werkt heel fijn samen! Het resultaat is erg mooi geworden!”
bron: LinkedIn